"БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ СЪРВИСИС“ ЕООД е бенефициент по процедура № BG16RFOP002-2.101

"БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ СЪРВИСИС“ ЕООД е бенефициент по процедура № BG16RFOP002-2.101 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки II“, финансирана от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Кратко описание: „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки II“.
Цел на проекта: Осигуряване на оборотен капитал за регистрирани в Република България микро, малки и средни предприятия, засегнати от временните противоепидемични мерки, за преодоляване на икономическите последствия. Обща стойност на проекта: 4 872,59 лв., от които 4 141,70 лв. европейско и 730,89 лв. национално съфинансиране.


"БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ СЪРВИСИС“ ЕООД е бенефициент по процедура № BG16RFOP002-2.097

 

"БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ СЪРВИСИС“ ЕООД е бенефициент по процедура № BG16RFOP002-2.097 „Предоставяне на допълнителна информация във връзка с продължаване на подпомагането по процедура BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“, финансирана от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Кратко описание: „Предоставяне на допълнителна информация във връзка с продължаване на подпомагането по процедура BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“

Цел на проекта: Осигуряване на оборотен капитал за регистрирани в Република България микро, малки и средни предприятия, засегнати от временните противоепидемични мерки, за преодоляване на икономическите последствия..

Обща стойност на проекта: 40 530,84 лв., от които 34 451,21 лв. европейско и 6 079,63 лв. национално съфинансиране.

"БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ СЪРВИСИС“ ЕООД е бенефициент по процедура № BG16RFOP002-2.095

 

"БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ СЪРВИСИС“ ЕООД е бенефициент по процедура № BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“, финансирана от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Кратко описание: Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки.

Цел на проекта: Осигуряване на оборотен капитал за регистрирани в Република България микро, малки и средни предприятия, засегнат от  временните противоепидемични мерки, за преодоляване на икономическите последствия.

Обща стойност на проекта: 56 530,11 лв., от които 48 050,59 лв. европейско и 8 479,52,00 лв. национално съфинансиране.

 

 

"БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ СЪРВИСИС“ ЕООД изпълнява проект по процедура № BG16RFOP002-2.077

 

"БАЛКАН ХОЛИДЕЙЗ СЪРВИСИС“ ЕООД изпълнява проект по процедура № BG16RFOP002-2.077 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Кратко описание: Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Цел на проекта: Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Обща стойност на проекта: 150 000,00 лв., от които 127 500,00 лв. европейско и 22 500,00 лв. национално съфинансиране.

 


Ние сме горди да се наречем специалисти в организирането на почивки в България, и останалата част от Балканския полуостров.

На balkanholidays.eu си поставихме задачата да свържем всички които обичат да пътуват с най-големия избор на Балканите от най-впечатляващите места за престой, като апартаменти, вили и семейни хотели, до 5-звездни луксозни курорти, алпийски вили и ексклузивни спа и уелнес дестинации.

 

Балкан Холидейз Сървисиз е независим специализиран туроператор с 53 годишен опит в планирането и организирането на незабравими пътувания и почивки, което ни дава самочувствието да трърдим, че при нас се намирате в безопасни и компетентни ръце.

Ние знаем всичко за дестинациите които предлагаме, и ще продължим да Ви предлагаме най-пълен избор носещ най-добрата стойност, при възможно най-изгодната за вас цена.

Курортите и хотелите които Ви предлагаме представляват най-доброто от България и Балканския полуостров. Каквото и да търсите, независимо дали това са прочути плажове с чисто и спокойно море, спиращи дъха планински пейзажи, впечатляващи гледки придружени от топлото гостоприемство на очарователни хора, ние сме уверени, че можете да намерите идеалната за ВАС дестинация тук.

Надяваме се включената на нашия уеб сайт информация да Ви помогне бързо да намерите търсеното от Вас пътуване, почивка или екскурзия в България или чужбина.