Бизнес група

Бизнес групата на Балкан Холидейз обединява фирми и представителства както в България, така и в чужбина. Нашата бизнес единица е стратегически насочена към разнообразни сектори и дейности, с цел предоставяне на комплексни и иновативни решения. В рамките на нашата бизнес група, се гордеем със силните си партньорства и успешни проекти както на национално, така и на международно ниво.

Вижте повече информация относно фирмите и представителствата в нашата Бизнес Група:

Balkan Holidays UK

Благодарение на 57-годишния си опит, Balkan Holidays Ltd. се утвърждава като водещ специализиран туроператор, предлагащ изгодни летни и зимни почивки в България, Хърватия, Черна гора, Словения и Румъния на британския пазар. С гордост обявяваме, че притежаваме бронзовата награда за „Най-добра средна компания за почивки в Източна и Югоизточна Европа“ от Британските туристически награди за 2019 г., известни още като „Оскарите на туристическата индустрия“.

Ние не само се отличаваме с тази престижна награда, но и сме носители на множество други отличия и постижения в сферата на туризма. Тези награди са признание за нашите постоянни усилия и ангажимент към качественото обслужване и удовлетворените клиенти. Те ни мотивират да продължим да създаваме незабравими туристически преживявания и да стремим към още по-велики успехи в бъдеще.

Balkan Holidays Switzerland

Balkan Holidays AG е основана през 1986 г. във финансовата столица на Швейцария – Цюрих. Компанията е първият швейцарски туроператор, който предлага летни и зимни почивки, както и тематични и културни турове в България. Вече повече от 37 години клиентите оценяват обслужването и познанията на специализираната туристическа компания и нейната богата програма за България и други балкански страни. Днес, както обещава името на компанията, се предлага цялостна програма до целия балкански регион както за директни клиенти, така и за туристически агенции.

Balkan Holidays Denmark

Balkan Holidays A/S организира ваканционни пътувания до България на датския пазар от 38 години и нашият опит е гаранция за сигурност, качество и наистина добро обслужване, както и за конкурентни цени. През лятото предлагаме екскурзии до красивото българско черноморско крайбрежие, а през зимата предлагаме ски пакети във водещите ски курорти на България – Банско и Боровец. Ако се нуждаете само от самолетен билет, ние с удоволствие ще ви предложим и това, тъй като от дълги години организираме редовни чартърни линии през летния сезон.

Balkan Holidays Handling

„Балкан Холидейз Партнерс” ООД е неделима част от семейството на Balkan Holidays – нашият ексклузивен хендлинг агент е специализиран в обслужването на място и предоставянето на допълнителни екскурзии на туристите. Нашата компания поставя високи стандарти и се стреми към предоставяне на услуги с най-високо качество, посветени на всеки аспект от настаняването, престоя и изпращането на всеки турист. С представителства във всички големи летни и зимни курорти в страната, „Балкан Холидейз Партнерс” ООД се грижи за всеки свой гост, осигурявайки максимално внимание и качествени услуги. Нашата цел е да направим всеки престой на туристите незабравим и пълен с приятни спомени, които ще ги върнат към нас отново и отново.

BH AIR

BH Air е чартърна авиокомпания, притежавана от групата на Balkan Holidays, предлагаща полети  до България, но и всяка световна дестинация. Самолетите А320 могат да бъдат наемани, както за програми, така и за индивидуални чартери. Компанията може да се похвали с полети до над 65 дестинации, сред които: Великобритания, Скандинавия, Германия, Централна Европа, Израел, Ливан и Близкия Изток.

Горди сме, че можем да предоставим на нашите клиенти облужване от най-високо качество, както на земята, така и във въздуха!

Насочени сме към стабилността на бизнеса, иновациите и възможностите за растеж, и сме готови да предоставим всички необходими ресурси и експертиза, за да задоволим бизнес изискванията на нашите клиенти. Благодарим ви, че избрахте Бизнес Групата на Балкан Холидейз като вашия надежден и стратегически партньор.

© 2023 Balkan Holidays