Бизнес група

Бизнес групата на Балкан Холидейз има своите фирми и представителства, както в България, така и извън страната. Тук може да намерите повече информация:

Balkan Holidays UK

Balkan Holidays Ltd. има 57-годишен опит в предлагането на изгодни летни и зимни почивки и с гордост се нарича специализиран туроператор за България, Хърватия, Черна гора, Словения и Румъния на пазара във Великобритания.Balkan Holidays Ltd. има удоволствието да бъде обявена за носител на бронзовата награда за “Най-добра средна компания за почивки в Източна и Югоизточна Европа” на Британските туристически награди за 2019 г., известни още като “Оскарите на туристическата индустрия”.
В допълнение към горепосоченото се гордеем, че сме носители и на много други награди и постижения в областта на туризма, които ни мотивират за още и по-големи успехи в областта на туризма.

Balkan Holidays Switzerland

Balkan Holidays AG е основана през 1986 г. във финансовата столица на Швейцария – Цюрих. Компанията е първият швейцарски туроператор, който предлага летни и зимни почивки, както и тематични и културни турове в България. Вече повече от 37 години клиентите оценяват обслужването и познанията на специализираната туристическа компания и нейната богата програма за България и други балкански страни. Днес, както обещава името на компанията, се предлага цялостна програма до целия балкански регион както за директни клиенти, така и за туристически агенции.

Balkan Holidays Denmark

Balkan Holidays A/S организира ваканционни пътувания до България на датския пазар от 38 години и нашият опит е гаранция за сигурност, качество и наистина добро обслужване, както и за конкурентни цени. През лятото предлагаме екскурзии до красивото българско черноморско крайбрежие, а през зимата предлагаме ски пакети във водещите ски курорти на България – Банско и Боровец. Ако се нуждаете само от самолетен билет, ние с удоволствие ще ви предложим и това, тъй като от дълги години организираме редовни чартърни линии през летния сезон.

Balkan Holidays Handling

„Балкан Холидейз Партнерс” ООД е неразделна част от семейството на Balkan Holidays – ексклузивният ни хендлинг агент, специализиран в обслужване на място и предоставяне на допълнителни екскурзии на туристите. Компанията се стреми да предоставя услуга с най-високо качество, грижейки се всичко по отношение на настаняване, престой и изпращане на всеки турист да бъде повод той да бъде наш клиент отново! Фирмата има свои представителства във всички големи летни и зимни курорти в страната, за да предостави максимална грижа и качествена услуга на всеки наш гост.

BH AIR

BH Air е чартърна авиокомпания, притежавана от групата на Balkan Holidays, предлагаща полети  до България, но и всяка световна дестинация. Самолетите А320 могат да бъдат наемани, както за програми, така и за индивидуални чартери. Компанията може да се похвали с полети до над 65 дестинации, сред които: Великобритания, Скандинавия, Германия, Централна Европа, Израел, Ливан и Близкия Изток.

Горди сме, че можем да предоставим на нашите клиенти облужване от най-високо качество, както на земята, така и във въздуха!

© 2023 Balkan Holidays