Управление на бизнес пътувания

Описание на предоставяните услуги

Клиентите на Balkan Holidays Services в България получават специално обслужване, внимание към всеки детайл и преференциални цени за услуги, предоставяни със собствен ресурс или чрез най-големите световни доставчици.

  • Създаване и управление на програми за бизнес пътувания. Целта на нашите програми е да осигурим цялостна организация на бизнес пътуванията на нашите клиенти в страната и чужбина, както и централизация на командировките на служителите в страната чрез прилагане на специално разработената от нас Процедура за командировани служители на корпоративни клиенти. Програмите са съобразени с индивидуалните изисквания на всяка компания, като обичайни дестинации за пътуване, лимити за хотелско настаняване, категоризация на хотелите и др. Нашият стремеж е да е да оптимизираме процесите и разходите, свързани с командировките на служителите, изнесените обучения и корпоративните събития на клиента. За всяка една фирма е изключително важно да контролира фиксираните си разходи. Инструментите и решенията, които предлагаме са насочени именно към контрола на тези разходи и улесняването на административно счетоводните процеси, свързани с корпоративните пътувания и събития.
  • Хотелски резервации в страната. След получена заявка по имейл или телефон, Клиентът получава писмено потвърждение на резервацията в рамките на 3 часа. В случай, че желаният хотел от Клиента е зает, Агенцията предлага най-изгодна алтернатива след предварително съгласуване с Клиента.
  • Издаване на самолетни билети от всички авиокомпании. Агенцията е сертифициран агент на IATA. Работим с всички нискотарифни и редовни авиокомпании, като гарантираме най-ниските цени. Компанията е собственик на една водещите чартерни авиокомпании в България. Включваме фирмите в лоялните програми на авиокомпаниите и проследяваме бонусните схеми. Опитен екип от агенти предлага минимум три различни оферти за всяко едно пътуване. Винаги се търси най-доброто съотношение между време на полета и цена. Офертите се изпращат в рамките на 2 часа с подробно обяснение на условията по всяка една тарифа. Стриктно се следи изтичането на всяка резервация, така че клиентът да бъде уведомен навреме.
  • Хотелски резервации за цял свят – предлагаме най-малко три различни варианти за всяко конкретно запитване и препоръка за най-доброто съотношение на цена, условия на резервацията и удобство (местоположение, категория и др.). Използваме собствени ресурси, интернет доставчици и резервационни системи, за да предложим приемливи варианти за резервация на хотел. Подготвяме специални хотелски програми за корпоративни клиенти с пътуващи служители, при които се договорят специални цени в определени често посещавани хотели.
  • Организиране на всякакъв вид мероприятия. Осигуряваме цялостна организация на Вашите корпоративни мероприятия, продуктови презентации, семинари, обучения, срещи, културни събития, партита и годишнини, гала вечери, спортни събития, инсентив пътувания, както и уикенд пакети в страната. Съдействаме при оценка на подходящи места, предварително планиране, наем на зали и допълнително обслужване За всяко събитие се предоставят минимум три оферти. Винаги осигуряваме присъствие на координатор от фирмата, който да следи за точното изпълнение на всеки детайл. Работим с всички реномирани хотели в България, като в повечето ползваме специални отстъпки. Притежаваме хотели в курортите Банско и Слънчев бряг.
  • Регистрации за конгреси в страната и чужбина

Извършваме регистрации за всички медицински и други конгреси и изложения в целия свят.

Услугата включва:
√  Регистрация на участниците в конгреса без комисионна върху таксата за регистрация
√  Резервация на хотел в близост до мястото на конгреса
√  Резервация и издаване на самолетни билети на най-ниски цени
√  Организиране на трансфери по желание на клиента

  • Медицински застраховки за цял свят – покриване на риска от непредвидени разходи за медицинска помощ при пътуване в чужбина, застраховките се изпращат по
  • Други услуги. Издаване на групови и индивидуални визи за целия свят. Рент-а -кар. Трансфери. Наем на техника и осигуряване на симултанен превод.

Организация на обслужването

Лице за контакт. Balkan Holidays Services осигурява на клиента едно постоянно лице за контакт (ACCOUNT MANAGER) отговарящо за качеството на обслужване. Акаунт мениджърът следи всички получени запитвания, поръчки за покупки и направени резервации, както и навременното изпращане на необходимата обобщена и обработена информация. Той обсъжда с представители на клиента възможности за намаляване на корпоративните разходи за пътувания и опростяване на организацията на пътуванията.

Приемане и обработване на запитвания. Принципът на работа е „запитване – оферта” . До 1 час след получаване на  заявката, Balkan Holidays Services се задължава да отговори чрез мейл, че заявката е получена. До два часа предоставя оферта за исканата услуга – хотелско настаняване и самолетни билети. До три дни се предоставя оферта за организиране на мероприятия и групови пътувания (в страната и чужбина).

Изпращане на клиента на редовни справки и отчети за реализирани хотелски резервации и самолетни билети. Нашата система за обслужване на клиенти позволява автоматично генериране на справки с детайлна информация за годишен/месечен/седмичен обем на резервации.

Плащане – индивидуално договорено отложено от датата на издаване на счетоводните документи, за издаване на самолетни билети и отложено плащане за хотелско настаняване в страната и чужбина, считано от датата на потвърждението на резервацията.

Договори за обслужване. Balkan Holidays Services предлага на клиентите си подписване на двустранен договор за корпоративно туристическо обслужване.

 

Контакти:

[email protected]
0888 569 556

© 2023 Balkan Holidays