Управление на бизнес пътувания

Описание на предоставяните услуги

Клиентите на Balkan Holidays Services в България се наслаждават на специално обслужване, внимание към всеки детайл и преференциални цени за услуги, предоставяни със собствен ресурс или чрез най-големите световни доставчици.

  • Създаване и управление на програми за бизнес пътувания: Осигуряваме цялостна организация на бизнес пътуванията на клиентите в страната и чужбина, включително централизация на командировките на служителите чрез специално разработена Процедура за командировани служители на корпоративни клиенти. Програмите се адаптират към индивидуалните изисквания на всяка компания.
  • Хотелски резервации в страната: Обработваме заявки за хотелски резервации в страната и гарантираме писмено потвърждение на резервацията в рамките на 3 часа. Предлагаме алтернативи, ако желаният хотел е зает.
  • Издаване на самолетни билети от всички авиокомпании: Като сертифициран агент на IATA, предоставяме най-ниските цени за самолетни билети от всички авиокомпании, включително лоялни програми и различни оферти.
  • Хотелски резервации за цял свят: Предлагаме най-добрите варианти за хотелски резервации по целия свят, включително специални програми за корпоративни клиенти.
  • Организиране на всякакъв вид мероприятия: Предлагаме цялостна организация на корпоративни събития и пътувания, включително спортни събития, гала вечери и уикенд пакети.

  Регистрации за конгреси в страната и чужбина:Извършваме регистрации за всички медицински и други конгреси и изложения в световен мащаб.

Услугата включва:
√  Регистрация на участниците в конгреса без комисионна върху таксата за регистрация
√  Резервация на хотел в близост до мястото на конгреса
√  Резервация и издаване на самолетни билети на най-ниски цени
√  Организиране на трансфери по желание на клиента

 • Други услуги. Предлагаме групови и индивидуални визи, рент-а-кар, трансфери и други допълнителни услуги за пътуващите.

Организация на обслужването

Лице за контакт: Balkan Holidays Services осигурява на клиента едно постоянно лице за контакт (ACCOUNT MANAGER), което следи качеството на обслужването и координира всички необходими действия.

Приемане и обработване на запитвания: Ние отговаряме бързо на запитванията и предоставяме оферти в сроковете, определени от нашата работна философия.

Изпращане на клиента на справки и отчети: Клиентите получават редовни справки и отчети за реализирани резервации и пътувания.

Плащане и договори за обслужване: Плащанията и договорите за обслужване се договарят индивидуално с клиента, съобразно неговите нужди и предпочитания.

Контакти:

[email protected]
+359 888 569 556

© 2023 Balkan Holidays